Η Κλινική

Epicurus Clinic - Η Κλινική

Ιστορικό

Η λειτουργία της κλινικής Epicurus, αρχικά με την επωνυμία ‘’Μητέρα’’, ξεκίνησε το 1968 από τον Δημήτρη Μπαλτογιάννη, στα Ιωάννινα όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Πάνω από 25.000 γυναίκες έχουν μέχρι στιγμής φιλοξενηθεί και γεννήσει στην κλινική μας. Στα τέλη του 2020, η άλλοτε κλινική ‘’Μητέρα’’, εκσυγχρονίστηκε και μετονομάστηκε σε ‘’Epicurus’’.

Έτσι, ήρθε μια νέα πνοή, τόσο στους εσωτερικούς χώρους με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, όσο και στο ενισχυμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Αυτό που παραμένει πάντοτε σταθερό και ενισχύεται διαρκώς είναι το αμείωτο ενδιαφέρον μας προς τις ασθενείς μας και τις οικογένειές τους. Η κλινική ‘’Epicurus’’, διανύοντας την έκτη δεκαετία της λειτουργίας της περνάει σε μία νέα εποχή στοχεύοντας να γίνει ένα σύγχρονο κέντρο Μαιευτικής και Γυναικολογίας με βάση τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αποστολή

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η εξατομικευμένη φροντίδα προς την κάθε ασθενή μας ξεχωριστά

Ακολουθώντας καινοτόμες θεραπείες και χρησιμοποιώντας εξελιγμένα και σύγχρονα μηχανήματα, προσπαθούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο σεβασμός μας προς το συνάνθρωπο και την ανθρώπινη ζωή αποτελούν τις αξίες με τις οποίες συνεχώς πορευόμαστε. Το υψηλό αίσθημα ευθύνης μας συνοδεύσει σε κάθε μας βήμα.

0

Χρόνια Εμπειρίας

0

Χρόνια Εμπειρίας

Epicurus Clinic - 60 Χρόνια εμπειρίας

Υψηλό αίσθημα ευθύνης

Η έως τώρα πορείας μας ακολουθεί πιστά το όραμά μας, να αποτελέσει η κλινική έναν φιλόξενο και ασφαλή χώρο, που επιλέγει η κάθε γυναίκα στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής της. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή νοσοκομειακή φροντίδα στις ασθενείς που μας εμπιστεύονται. Τα περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μας, η σιγουριά, η ασφάλεια και η αμέριστη φροντίδα που θα λάβετε είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις αξίες της κλινικής μας.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Το εσωτερικό μας είναι ιδιαίτερα ανανεωμένο, για να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα standards και τις αυξημένες απαιτήσεις όσον αφορά στις ιατρικές μας υπηρεσίες, τη νοσηλευτική φροντίδα και τις ανέσεις διαμονής. Οι ιατροί της Κλινικής μας, καθώς και το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό διαθέτουν άριστη κατάρτιση και υψηλού επιπέδου εξειδίκευση και προσπαθούν καθημερινά να παράσχουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη και φροντίδα. 

Σε συνδυασμό με το φιλόξενο μας περιβάλλον, αποτελούν εγγύηση για τις νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φυσικά από τη μεριά μας φροντίζουμε να παρέχουμε σε όλους τους συνεργάτες ιατρούς μας τις σωστές εργασιακές συνθήκες.

Εξοπλισμός

Στο πλαίσιο της ανανέωσής μας, η λειτουργία μας ενισχύεται με καινούργια τμήματα, όπως το τμήμα ενδοσκοπήσεων και το τμήμα μαστού. Το καινούργιο τμήμα ενδοσκοπήσεων διαθέτει σύγχρονα συστήματα λαπαροσκόπησης και υστεροσκόπησης, προσφέροντας στους ασθενείς μας εξελιγμένες θεραπευτικές δυνατότητες.