Αισθητική Γυναικολογία

Epicurus Clinic - Αισθητική Γυναικολογία

Αισθητική Γυναικολογία

Το Τμήμα Αισθητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας της Κλινικής δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις ανάγκες φροντίδας των γυναικών, που παρουσιάζουν ανατομικά και λειτουργικά προβλήματα στην ευαίσθητη περιοχή του κόλπου και των έξω γεννητικών οργάνων.

Οι υπηρεσίες του τμήματος αφορούν γυναίκες όλων των ηλικιών και παρέχονται από εξειδικευμένους ιατρούς στην αισθητική γυναικολογία.

Έτσι, ήρθε μια νέα πνοή, τόσο στους εσωτερικούς χώρους με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, όσο και στο ενισχυμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η σύγχρονη γυναίκα

Η σύγχρονη γυναίκα έχει αναφαίρετο δικαίωμα στη διατήρηση της λειτουργικότητας του κόλπου της, ή στην αλλαγή της εμφάνισης της γεννητικής περιοχής. Η αποκατάσταση πλέον αυτών των προβλημάτων είναι εφικτή. Χάρη στη σύγχρονη ιατρική μπορούμε, με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μεθόδων, να προσφέρουμε μία σειρά λύσεων συνδυάζοντας άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο, με στόχο να βελτιωθεί η καθημερινότητα, η σεξουαλική ζωή και κυρίως η αυτοπεποίθηση της γυναίκας.